wereld-picknick

* Op 1 september 2019 organiseerden wij in het kader van de actie “vtbKultuur Picknickt” een wereld-picknick. *

wereld PICKNICK

Je hoeft niet op vakantie te gaan om de wereld te proeven. Dat kan ook in de tuin van het Zusterhuis in Bergom (naast het kerkplein). Daar organiseren De Helden van Herselt op zondag 1 september ‘s middags een gezellige multiculturele picknick. 

Jij brengt jouw picknick en deken mee, de Helden voorzien drank en dessertjes vanuit verschillende werelddelen, gemaakt door mensen van alle windrichtingen die in Herselt wonen. We proeven en keuvelen en leren elkaar zo beter kennen. 

Waar: Zusterhuis Bergom – Hoge Dreef 5, Herselt
Wanneer: zondag 01/09/2019 van 12u tot 14u
Door: vtbKultuurgroep De Helden van Herselt
Info: herselt@vtbkultuur.be / https://www.facebook.com/events/501379730599201/
Inschrijven is gewenst, zo kunnen wij een inschatting maken wat we moeten voorzien. Inschrijven kan via e-mail of zet je op ‘aanwezig’ in het Facebook-evenement. Mocht je de dag zelf nog zin hebben om langs te komen, kan dit echter nog altijd!

Werelddansfeest

Na de middag kan je deelnemen aan het Werelddansfeest dat de Cultuurdienst van Herselt organiseert op het kerkplein. Je leert er leuke en eenvoudige dansen aan in stijlen en ritmes van over de hele wereld. 

Waar: Kerkplein Bergom – Hoge Dreef 1, Herselt
Wanneer: zondag 01/09/2019 van 14u tot 17u
Door: Cultuurdienst Herselt
Info: cultuur@herselt.be of 014 53 90 57

vtbKultuur picknickt

In de zomer van 2019 organiseert vtbKultuur een heuse picknickweek! Van 24 augustus tot en met 1 september is iedereen welkom op verschillende locaties in Vlaanderen om gezellig samen te picknicken. En wat deze picknicks zo bijzonder maakt, is dat er telkens ook iets ‘cultureels’ op het programma staat.

Zin in meer? Surf naar https://www.vtbkultuurpicknickt.be voor alle activiteiten.