activiteiten in 2020

Ook in 2020 stonden de ‘theaterHelden’ klaar om opnieuw op het podium te kruipen. Begin maart 2020 werd het startschot gegeven voor de repetities voor een nieuwe theatervoorstelling.

MAAR …
Wegens Covid-19 werden de repetities opgeschort en de voorstellingen uitgesteld. Ook de geplande picknick (in het kader van de vtbKultuur picknickt -actie) werd geannuleerd.

Tijdens de blijf-in-uw-kot-dagen houden de ‘(theater)Helden’ zich toch goed bezig en proberen ze op een andere manier hun buren een fijne dag te bezorgen: heel wat (theater)Helden maakten verjaardagslingers en -kaartjes voor rusthuisbewoners, ééntje maakte een communiefilmpje, anderen gingen ploggen, … Hoopvol uitkijken naar de dag dat we weer samen van cultuur kunnen beleven maar in afwachting daarvan is er de dagelijkse virtuele cultuurdate op de Facebook-pagina van vtbKultuur.

Naast het organiseren van activiteiten ondersteunen de Helden van Herselt het cultureel aanbod in Herselt met extra promotie, helpende handen, samenwerkingen, … Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten (en het cultureel aanbod in Herselt)? Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram

Heb je een leuk idee om iets te organiseren? Heb je een zot concept wat je altijd al hebt willen uitproberen? Wil je af en toe een helpend hand toesteken? Heb jij zin om de Held uit te hangen? Meer nog: om een Held te worden? Stuur een mailtje naar heldenvanherselt@vtbKultuur.be

2020 staat bij vtbKultuur helemaal in het teken van ‘buren’. Nieuwe buren leren kennen, alle buren uitnodigen voor een activiteit, ideeën uitwisselen met de mensen in onze eigen buurt om die nog mooier te maken, samen met andere verenigingen uit de buurt een activiteit organiseren, … Ontdek de volgende maanden op welke manier dit jaarthema aan bod komt tijdens onze activiteiten. Noteer alvast in je agenda:

vrijdag 29 mei 2020 = Europese Dag van de Buren